VI har gjort det fullt mulig å sette opp design av de forskjellige produktene vi tilbyr og du kan da selv være den kreative og samtidig spare noen kroner. Design verktøyet er enkelt å bruke, du kan bruke lag, endre på rekkefølgen på lagene. Opprette uendelig mange import/lag av forskjellige elementer. Vi har satt sammen noen tips som kan hjelpe deg som vil gå i gang med dette.

Vektor grafikk & logoer

Vektor grafikk er tegnede objekter. Altså ikke bildeformat i pixler osv. I vårt designverktøy bruker vi SVG filer for dette. Disse kan du da skalere opp så mye du ønsker uten at kvaliteten forringes. Har du logoen din, eller grafikk du ønsker å bruke men ikke har den i SVG filformatet? Det finnes noen nettsteder som kan hjelpe deg med å konvertere fra f.eks. PDF til SVG. Eksempelvis: https://convertio.co/

Sliter du med å få til dette eller kanskje har logoen din kun i bildeformat (jpg, png eller lignende) kan vi hjelpe deg her: link til konverteringskjøp.

Programvare som Powerpoint etc. kan i stor grad eksportere SVG filer. Et lite tips, skal du designe f.eks. en rollup med noe detaljer kan det være greit å lage moduler i ppt for så å eksportere disse som SVG filer som du laster inn i design programmet vårt. Da får du mer kontroll og flere muligheter.

Bildefiler og oppløsning

I våre maler har vi lagt inn oppløsnings-begrensning. Det vil si at om du ikke klarer å skalere opp bildet ditt så mye som du ønsker så har nok bildet litt for dårlig oppløsning. Husk på at det ofte er relativt store ting vi leverer her og det kreves noe av bildene for å få best mulig kvalitet. Utskårne bilder kan du bruke med gjennomsiktige PNG filer. Får du plassert elementene slik du ønsker og det ser greit ut skal systemet ellers sørge for at sluttresultatet blir bra.

Farger:

Du har sikkert fått oppgitt en Pantone (PMS) farge for din logo eller profil. Her på web er det HEX fargekoder vi snakker om. Om korrekt farge er viktig for deg så anbefaler vi deg å ta en konvertering av fargen fra Pantone til HEX/HTML, dette kan du gjøre her: https://www.pantone.com/color-finder

Artwork

Her kan du finne både bilder og clipart som vi har lagt tilgjengelig til dere slik at det skal være enklest mulig å komme i gang.

Lykke til, det er ikke farlig, og om noe ser helt feil ut så tar vi kontakt FØR vi produserer;-)