Noe av hovedpoenget med event2print er at du som besøkende kunde skal kunne gjøre handelen av disse produktene mens du er inne på nettsiden vår. Uten at du skal være i tvil om at du får et topp produkt med bra design.

Prisene våre er 100% transperante, ingen overraskelser. Når vi også gjør prosessen med bestilling av disse produktene automatisert gjør dette rett og slett at vi kan tilby markedets beste priser og løsninger.

Du har flere valg på hvordan du kan legge til ditt design av produktet du vil ha:

 

Kjøp rimelig designtid fra oss

Vi har satt et lavt tidsestimat på hvert eneste produkt vi selger. Vil du at vi setter dette opp for deg grafisk med vår fagkunnskap, og programvare for et best mulig sluttprodukt, ja da velger du dette tilleggs-produktet (Grafisk). Du må også legge ved/laste opp filer du ønsker å bruke samt legge ved eventuell tekst. På denne lave designprisen forutsetter vi at vi får materiell som kan brukes, logo i god nok kvalitet, bilder i høy oppløsning osv. alle elementene som skal være med må legges ved ordren. I prisen setter vi opp mottatt grunnlag grafisk korrekt og samtidig er det inkludert opp til 2 korrekturer. Skulle oppdraget endres, kanskje vi trenger å skaffe et bilde, ren-tegne en logo eller lignende, så vil vi i dialog med deg som kunde, legge dette til i prisen.

Last ned maler og kjøp

Det skal være mulighet å laste ned relevante maler til de aller fleste av våre produkter i vektor format. Har du grafiske verktøy selv eller har et design/reklame byrå som hjelper deg så er dette en grei løsning. Malverkene ligger tilgjengelig for nedlasting på hvert enkelt produkt.

Følg anvisningen i malene. Som hovedpunkter ønsker vi tekst gjort om til grafikk, CMYK filer, og høyest mulig oppløsning på bilder.

Idé & design

Har du behov for mer omfattende hjelp, enten det gjelder løsninger, idéer eller design anbefaler vi dere vårt morselskap synlighetsbyrået Blest AS. De kjenner produktene, er flinke på design og løsning og ikke minst en god service. Her kan de hjelpe dere fra A til Å.