Grafisk design & filer

Noe av hovedpoenget med event2print er at du som besøkende kunde skal kunne gjøre handelen av disse produktene mens du er inne på nettsiden vår. Uten at du skal være i tvil om at du får et topp produkt med bra design.

Prisene våre er 100% transperante, ingen overraskelser. Når vi også gjør prosessen med bestilling av disse produktene automatisert gjør dette rett og slett at vi kan tilby markedets beste priser og løsninger.

Du har mange valg på hvordan du kan legge til ditt design av produktet du vil ha:

Designe selv

Vi har vårt eget designverktøy der du enkelt kan lage klar produksjonsfiler om du ønsker dette. Dette er selvfølgelig helt gratis å bruke. Du kan lese mer om dette her: https://event2print-partner.myshopify.com/pages/design_selv

Kjøp billig designtid fra oss

Vi har satt et lavt tidsestimat på hvert eneste produkt vi selger. Vil du at vi setter dette opp for deg velger du da dette tilleggs-produktet (Designhjelp). Du må også legge ved/laste opp filer du ønsker å bruke samt legge ved eventuell tekst. På denne lave kjappis prisen så "finner vi ikke opp kruttet" for å si det slik så alle elementene som skal være med må legges ved ordren. I prisen setter vi opp mottatt grunnlag grafisk korrekt og samtidig er det inkludert opp til 2 korrekturer. Skulle oppdraget endres, kanskje vi trenger å skaffe et bilde, ren-tegne en logo eller lignende, så vil vi i dialog med deg som kunde, legge dette til i prisen.

Last ned maler og kjøp

Det skal være mulighet å laste ned relevante maler til alle våre produkter i vektor format. Har du grafiske verktøy selv eller har et design/reklame byrå som hjelper deg så er dette en grei løsning. Malverkene ligger gratisk tilgjengelig for nedlasting.

Idé & design

Har du behov for mer omfattende hjelp, enten det gjelder løsninger, idéer eller design anbefaler vi dere vårt morselskap synlighetsbyrået Blest AS. De kjenner produktene, er flinke på design og løsning og ikke minst en god service. Her kan de hjelpe dere fra A til Å.