Grafisk design

Vårt mål med event2print er at du som kunde kan gjøre deg ferdig med hele bestillingen av de produktene du skulle trenge her inne i nettbutikken. Da må vi gjøre deg trygg på at du faktisk får det du trodde du bestilte og i tillegg gir deg nok valg til at du faktisk klarer å gjennomføre handelen. Ved å gjøre handelen på nett vet du 100% sikkert hva dette kommer til å koste, skulle noe uventet dukke opp tar vi uansett kontakt med deg som kunde. Vi setter IKKE i gang produksjon før du er sikker på at det var dette du ville ha. Du kan inntil produksjonen er i gang kansellere hele ordren om du ønsker det, event. forskuddsbetalte beløp vil da selvfølgelig bli returnert umiddelbart.  

Grafisk design - hvordan?

I stor grad leverer vi custom design på de aller fleste produktene våre. Du som kunde skal selvfølgelig ha din profil og ditt budskap presentert på en riktig måte på disse produktene.

Og det er ikke alltid bare - bare det, ofte kanskje den ene grunnen til at du faktisk ikke får på plass den nye messeveggen, banneret eller beach flagget som du så gjerne skulle hatt.... Du har kanskje ikke de grafiske verktøyene for jobben slik at du kan levere produksjonsklare filer? og/eller så ser du kanskje også dine begrensninger hva anngår kreative evner. 

Å ha et kommunikasjonsbyrå eller reklamebyrå i ryggen, ja de ressursene har du kanskje ikke, og om du har det, så vet du at det som oftest tar fryktelig lang tid fra idé til ferdig produkt, og du trenger jo dette til fredag!

kunde.png__PID:955e51a3-3843-4437-a7db-d65774344b49

Men frykt ikke...

vi har løsningen på dette. Ikke bare er det en liten kostnad, vi gjennomfører dette veldig kjapt, første utkast skal du ha SENEST innen 24 timer. Vi kjenner produktene våre og kan derfor jobbe mer effektivt enn de fleste med dette. Vi har satt en så lav pris på denne tjenesten at det nesten er en "no brainer". På de aller fleste produktene vil vi som siste godkjenning før produksjon sende deg designet visualisert i 3D for å gjøre deg ekstra trygg på at du får det du trodde du bestilte.

Og slik er prosessen...

Første punkt

Du velger "Grafisk hjelp/design" på det produktet du ønsker hjelp med. 

Du finner valget stort sett nede til høyre på produktsiden.

I tillegg må du huske å legge ved den informasjonen og de filene som du har tilgjengelig slik at vi skal ha best mulig forutsetning for å gjøre jobben vår, denne finner du også på produktsiden.

Andre punkt

Så snart du har sendt bestillingen din tar vi tak i dette hos oss. Vi lager et utkast ut fra mottatte filer og informasjon, om vi føler det mangler noe eller at vi skulle hatt litt mer utfyllende informasjon så kontakter vi deg.

Ide.png__PID:57303d99-a0d1-42fd-8c24-bb83dd0a8cbe

Normalt inne et par timer, men aldri mer en 24 timer så sender vi deg første korrektur for gjennomgang på e-post.

Tredje punkt

Kommunikasjon.png__PID:bb83dd0a-8cbe-4fd4-a7e6-9cfb22b0b56c

Du som kunde ser over forslaget vi kommer med og gir oss en tilbakemelding på dette.

Er det behov for endringer gjør vi dette og sender deg ny korrektur.

Forhåpentligvis begynner vi nå å bli enige om hvordan dette skal se ut. Og skulle du av en eller annen grunn ikke bli fornøyd og vil heve kjøpet så står du selvfølgelig fritt til dette. 

Siste punkt

Som en bekreftelse sender vi deg til slutt en mail med 2 stk. 3D bilder av produktet ditt (gjelder de aller fleste produkt med unntak av rollups og vanlige printjobber)

Et slikt bilde kan f.eks. se slik ut:

premium-pop-up-telt-3x6m-128419__PID:5a9183b5-879a-4ee4-9ab0-3650d7f21a5e

Og da setter vi dette i produksjon. 

Du kan nå trygt lene deg godt tilbake i godstolen og vente på å få dette levert i løpet av noen få dager om du har valgt ekspress eller inntil et par uker om det går sin vanlige gang.

Filer klar til produksjon

For at vi skal kunne kalle en fil for produksjonsklar så MÅ alle punkter til høyre oppfylles. Men ingen grunn til engstelse, per i dag sjekker vi uansett alle filer før de går i produksjonen og om det er noe som ikke stemmer gir vi beskjed, uten at det skal koste deg noe. 

Maldokument

Slik kan et vanlig maldokument se ut i illustrator. Sier seg egentlig mer eller mindre selv, men Blå linje, eventuelle utfallende bilder eller farge går helt ut her. Rødt område er det som det er viktig å forholde seg til, all informasjon innenfor de røde linjene. Den grønne her indikerer bare skjørtet på teltet hvor du kan plassere design.

  • All tekst skal være outlinet (altså ikke i en tekstfont lenger)
  • Filen leveres i CMYK farger
  • Alle bilder må være embedded
  • Er det flere sider i designet skal disse leveres seperat som enkel pdfér
  • Ikke bruk "overprint" funksjon 
  • Eventuelle guidlines fjernes
  • Bruk netto format på fil, altså ingen bleed eller kuttemerker
  • Sendes som pdf filer

Husk at vi ALLTID går igjennom filene dine og skulle vi oppdage noe, eller noe som gjør oss litt i tvil så tar vi kontakt før det går i trykken.