Based on 10 reviews
100%
(10)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
Flott produkt!

Vi bestilte et stort tekstilbanner, og fikk dette i tide til viktig messe. Banneret ble veldig fint og event2print utviste stor grad av service og velvillighet da ekstern transportør ble forsinket.

M
Mesh PVC banner
Margaret Mæland
Lions Club Sola Tananger - Bannere til Tanangerdagene

Vi er superfornøyd med den profesjonelle veiledning vi har fått til design av bannere til Tanangerdagene. Meget god kvalitet på duken, farger og oppløsning gir meget god reklame til vårt årlige arrangement.
Super synlighet, en kan umulig kjøre forbi uten å legge merke til banneret.
Leveranse, punktlighet og kvalitet er over all forventning og til en fornuftig pris.

Tusen takk for fin tilbakemelding Margaret, alltid kjekt å bistå når vi kan:-)

H
PVC banner
Hege Rødahl Scarpellino
God kvalitet og god hjelp

Vi fikk et produkt av god kvalitet og svært god hjelp til utforming. Tommel opp!

Fantastisk messevegg

Meget høy kvalitet på veggen. Duken blir slett og fin og veggen er enkel å montere og duken spennes opp og festes med glidlås i bunn. Trykket på duken er upåklagelig og fargene meget bra! Event2print var veldig imøtekommende og behjelpelige med å få filene riktige, og vi følte oss godt tatt vare på i hele kjøpsprosessen. Raskt levert!

Takk for hyggelig tilbakemelding Anders, ja denne messeveggen har nok ikke uten grunn vært en av bestselgerne i lange tider sammen med broren (den rette messeveggen). Begge har som du sier, meget høy kvalitet men allikevel en fornuftig pris. Din vegg ble jo ekstra fin når du fikk LED lysene på;-) Uansett, gleder meg til å se deg igjen i nettbutikken;-)

Den råeste messedisken

Disken er virkelig iøynefallende og flott å se på! Løfter virkelig inntrykket med lyset bak trekket. Det går ikke an å få en enklere montering: Løft opp bordplaten og sett inn stikkontakten, så er den klar. Solid og god bærebag! Fikk god hjelp av Event2print med designen og tilpasning til designmalen. Kan varmt anbefale event2print, både på bakgrunn av kvaliteten på produktene og de imøtekommende og hyggelige menneskene.

Flott tekstilvegg

Kan absolutt anbefale tekstilveggen fra event2print. Flotte farger og ekstremt høy kvalitet. Som vanlig topp levert fra event 2 print!

Kjempe fornøyd! Dette var en hastesak og produktet ble levert før tiden som ble lovet! Super service og kvalitet.

Veldig gode lys

Veldig gode lys som lyser behagelig men kraftig. Anbefales! Passer perfekt til messeveggen vår.

Rask og god service!